קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

7 ירקות מפוארים-מרק" גבינה"

7 ירקות מפוארים-מרק
7 ירקות מפוארים-מרק" גבינה " הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמרים תזונתיים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק שעורה בקר מפואר, תרד מפואר ומרק שעועית מונג, ו מרק גבינה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתפוס סיר גדול מאוד (כ 6.5 qt) עם מכסה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבצל והשום עם השמן לתוך הסיר ו לטגן על חום בינוני במשך כמה דקות. מתבלים עם כמה צביטות של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הסלרי, גזר, ברוקולי, בטטה, ודלעת, אחד אחד, כפי שאתה קוצץ אותם. המשך לטגן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי שלא ידבק לתחתית.מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים את הירקות במשך 4-5 דקות, הפחתת החום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את המכסה ומערבבים את המרק. להביא את המרק לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים במשך 10-15 דקות, עד הדלעת ותפוח האדמה הם מזלג מכרז.כבה חום והסר מכסה. אפשר למרק להתקרר מעט לפחות 10-20 דקות. לאחר הקירור, בזהירות לגרוף את המרק לתוך בלנדר (תצטרך לעשות את זה בכמה קבוצות) ולהוסיף את השמרים התזונתיים, קאיין אופציונלי, וקינמון. בזהירות למזג את התערובת עם מכסה פתוח (כדי לאפשר לחום לברוח) החל במהירות נמוכה ולהגדיל את המהירות עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להעביר מרק מחית לתוך קערה או צנצנת אחרת ולחזור על צעד זה עבור המרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את כל מרק מחית בחזרה לתוך הסיר המקורי ומערבבים לשלב את התבלינים. להתאים מלח ופלפל לפי הטעם.מצקת לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מקשטים עם דלעת קלויה או זרעי פפיטה וקמצוץ קינמון או פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מגישים עם לחם קלוי או קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
להעביר שאריות לתוך צנצנות ולאפשר להתקרר לפני הבטחת המכסה הצבת במקרר. זה צריך להישאר טרי במשך שבוע במקרר וזה כנראה יכול להיות קפוא מדי.