7 ירקות מפוארים-מרק" גבינה"
7 ירקות מפוארים-מרק" גבינה " הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמרים תזונתיים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק שעורה בקר מפואר, תרד מפואר ומרק שעועית מונג, ו מרק גבינה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לתפוס סיר גדול מאוד (כ 6.5 qt) עם מכסה ולהניח בצד.
מוסיף את הבצל והשום עם השמן לתוך הסיר ו לטגן על חום בינוני במשך כמה דקות. מתבלים עם כמה צביטות של מלח ופלפל.
מוסיף את הסלרי, גזר, ברוקולי, בטטה, ודלעת, אחד אחד, כפי שאתה קוצץ אותם. המשך לטגן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי שלא ידבק לתחתית.מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים את הירקות במשך 4-5 דקות, הפחתת החום במידת הצורך.
הסר את המכסה ומערבבים את המרק. להביא את המרק לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים במשך 10-15 דקות, עד הדלעת ותפוח האדמה הם מזלג מכרז.כבה חום והסר מכסה. אפשר למרק להתקרר מעט לפחות 10-20 דקות. לאחר הקירור, בזהירות לגרוף את המרק לתוך בלנדר (תצטרך לעשות את זה בכמה קבוצות) ולהוסיף את השמרים התזונתיים, קאיין אופציונלי, וקינמון. בזהירות למזג את התערובת עם מכסה פתוח (כדי לאפשר לחום לברוח) החל במהירות נמוכה ולהגדיל את המהירות עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר מרק מחית לתוך קערה או צנצנת אחרת ולחזור על צעד זה עבור המרק שנותר.
יוצקים את כל מרק מחית בחזרה לתוך הסיר המקורי ומערבבים לשלב את התבלינים. להתאים מלח ופלפל לפי הטעם.מצקת לתוך קערות.
מקשטים עם דלעת קלויה או זרעי פפיטה וקמצוץ קינמון או פפריקה מעושנת.
מגישים עם לחם קלוי או קרוטונים.
להעביר שאריות לתוך צנצנות ולאפשר להתקרר לפני הבטחת המכסה הצבת במקרר. זה צריך להישאר טרי במשך שבוע במקרר וזה כנראה יכול להיות קפוא מדי.