Adobo עוף בסגנון פיליפיני
Adobo עוף בסגנון פיליפיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 368 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ סיידר, עלי מפרץ טורקי, ליווי: אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חזה עוף פיליפין Adobo סגנון, Adobo עוף בסגנון פיליפיני, ו עוף צלוי פיליפיני עם רוטב Adobo חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חומץ, רוטב סויה, שום, עלי דפנה, ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה, ואז לשפוך לתוך שקית פלסטיק sealable.
מוסיף עוף ושקית חותם, לחיצה על אוויר. הפעל מעיל ביסודיות, ואז לשים את התיק במחבת אפייה עוף במרינדה, צונן, מפנה מדי פעם, 2 שעות.
תנו לעוף לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות.
מסדרים עוף, עור הצדדים למעלה, בשכבה 1 ב 13 - ידי 9-ידי 2 אינץ מתכת תבנית אפייה ויוצקים מרינדה על זה.
אופים באמצע התנור עד מבושל דרך, 30 עד 35 דקות.
מעבירים עוף, עור כלפי מעלה, למחבת מטאטאת.
יוצקים מרינדה לתוך סיר קטן שומן רזה.
עוף צלוי כ 4 אינץ ' מחום עד העור הוא זהוב ופריך, 2 עד 3 דקות. בעוד העוף צולה, להביא מרינדה לרתיחה ולזרוק עלי מפרץ.