Africa. kgm
Babaghanouj דורש סביב 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פיתות צ'יפס, טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מתכונים דומים.
הוראות
ריסוס לחתוך הצדדים של חצילים עם ספריי בישול. חציל גריל, צד עור למטה, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
10 דקות. הפוך חצילים חצאים מעל, וגריל 4 דקות או עד הבשר משחיתים ומכרז יפה.
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 20 דקות או עד מגניב למגע.
סקופ עיסת חצאי חצילים לתוך מסננת רשת תיל גדולה; תן לנקז 20 דקות.
שלב עיסת סחוט, 2 כף. שמן זית, והבא 6 מרכיבים במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
העברה לקערה; כיסוי ומקרר עד שבוע 1.
כדי לשרת, להעביר לטבול קערת הגשה; לטפטף עם כמות קטנה של שמן זית, ומפזרים פפריקה מעושנת וזיתים.