Amandine להחליק של בובי פליי עם לימון משומר
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Amandine להחליק של בובי פליי עם לימון משומר יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם להחליק, חמאה, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה מרגריטה של בובי פליי, רוטב הברביקיו של בובי פליי, ו Blackberry Shakes (בובי פליי) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום גדול (12 אינץ') נירוסטה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני עד עישון קל. העונה כנפיים להחליק עם מלח ופלפל, ואז לדלות משני הצדדים בקמח מתובל. הקש על כל עודף, ואז בזהירות מחצית כנפיים להחליק לתוך השמן.
לצרוב את כנפי להחליק עד חום זהוב, 2-3 דקות, ואז להעיף ולהמשיך לבשל בצד השני עד הבשר רק מתחיל להתפורר.
הסר לצלחת ולשמור חם תוך חזרה עם כנפיים להחליק הנותרים.
תמחק את המחבת ותחזיר אותה לחום.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהקצף שוקע והוא מתחיל להפוך לאגוזי וחום.
מוסיפים את הלימונים שהשתמרו (אם משתמשים) ושקדים ומבשלים עד שהשקדים מוזהבים.
מוסיפים את מיץ הלימון והצפוף (אם משתמשים) כדי לעצור את תהליך הבישול.
הסר מהחום, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ושופכים על הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.