Ancho-פאדג'חם כתום
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, חמאה, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו רוטב פאדג'חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו בורבון ומילקשייק שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה, סירופ תירס, סוכר חום, אבקת קקאו, ושוקולד בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שוקולד נמס באופן מלא, ערבוב כל הזמן.
מערבבים בחלב מתאדה, מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל עד שהרוטב מתעבה, כ -5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולהוסיף וניל, אבקת צ ' ילי, ותמצית כתום; מערבבים לשלב. מתבלים במלח לפי הטעם.
תן לרוטב להתקרר עד חם, ולאחר מכן לשרת על גלידה או לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע, reheating לפני השימוש.