Arroz con Pollo - עוף ואורז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, ארוז קון פולו - עוף ואורז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.81 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 791 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא קלע בול. אם יש לכם אדובו goya®, בצל, אבקת ציר עוף goya® ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 61% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: ארוז קון פולו , ארוז קון לצ'ה , וארוז פריו, אורז קר .
הוראות
יבשו את העוף בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר. תבלו את העוף באדובו.
מחממים שמן בקאלדרו, או בסיר גדול וכבד על אש בינונית. מטגנים את העוף, במנות, עד להשחמה מכל הצדדים, 7-10 דקות; מניחים בצד.
מערבבים בסיר את הבצל, הפלפלים והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר אורז, ציר וסאזון; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהאורז מצופה לחלוטין בתערובת השמן, כדקה.
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את האלקפאראדו והעוף (עם העור כלפי מעלה) לסיר. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים, האורז רך והעוף מבושל לחלוטין, כ-25 דקות.
להגשה, בעזרת מזלג, אווררו את האורז; קשטו ברצועות פימיינטו ואפונה.