קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

Arroz con Pollo - עוף ואורז

Arroz con Pollo - עוף ואורז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, ארוז קון פולו - עוף ואורז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. תמורת 1.81 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 791 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא קלע בול. אם יש לכם אדובו goya®, בצל, אבקת ציר עוף goya® ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 61% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: ארוז קון פולו , ארוז קון לצ'ה , וארוז פריו, אורז קר .

הוראות

1
יבשו את העוף בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר. תבלו את העוף באדובו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מחממים שמן בקאלדרו, או בסיר גדול וכבד על אש בינונית. מטגנים את העוף, במנות, עד להשחמה מכל הצדדים, 7-10 דקות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית אחת של אבקת ציר עוף של GOYA®שקית אחת של אבקת ציר עוף של GOYA®
אבקת מרק עוף של GOYA®אבקת מרק עוף של GOYA®
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שמן זית כתית מעולה GOYA®3 כפות שמן זית כתית מעולה GOYA®
3
מערבבים בסיר את הבצל, הפלפלים והשום; מבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דקשום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים לסיר אורז, ציר וסאזון; מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהאורז מצופה לחלוטין בתערובת השמן, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת1/2 כוס אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
6
מוסיפים את האלקפאראדו והעוף (עם העור כלפי מעלה) לסיר. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים, האורז רך והעוף מבושל לחלוטין, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
1 וחצי כוסות אורז ארוך במיוחד של קנילה®1 וחצי כוסות אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להגשה, בעזרת מזלג, אווררו את האורז; קשטו ברצועות פימיינטו ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®