Arugula Pesto: Pesto Di Rucola
ארוגולה פסטו: פסטו די רוקולה עשוי להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנ זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו סלט ארוגולה (Insalata di Rucola), ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השום, אנשובי, צלפים בקערת העבודה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את ארוגולה, גבינה, מיץ לימון ושמן זית, ודופק עד שהתערובת משולבת לחלוטין והיא עקביות של פסטו קלאסי.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. כדי לשרת, להפיץ על לחם או קרקרים, או לזרוק עם פסטה.
להעביר כל פסטו שנותר למכולה אטום למקפיא בטוח להקפיא עד 1 חודש.