Asiago מק וגבינה עם קרום תפוחי אדמה Truffled
אם יש לך קל כרוב טוסקני, חצי וחצי, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
אופים תפוחי אדמה עד למכרז, כ 45 דקות.
תן להם להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את תפוחי האדמה עם הידיים. הקליפות צריכות לרדת בקלות. השליכו את העורות. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק לתוך קערה בגודל בינוני. מערבבים את החמאה, שמן כמהין בצל ירוק עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל. באמצעות האצבעות, לחץ על תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על פני החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים עד השחמה קלה על הקצוות, על 25 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל.להביא את חצי וחצי לרתיחה בסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים את פתיתי הפלפל האדום.
תן לתערובת להתקרר מעט, ואז במהירות להקציף ביצים, חלמונים, אסיאגו, אגוז מוסקט. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומניחים בצד.
חום שמן צמחי במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את כרוב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 5 דקות.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.מערבבים את פנה מבושל, תערובת אסיאגו, תערובת כרוב, פרושוטו, ומרווה לתוך קערה גדולה עד בשילוב היטב. לגרד את התערובת על קרום תפוחי האדמה להתפשט באופן שווה. למעלה עם גבינת פרמזן ואופים עד משחימים היטב על קצות פנה, כ 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט על מתלה לפני שחרור מחבת springform. חותכים לתוך טריזים ומגישים חמים עם פרמזן נוסף עבר ליד השולחן.