קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Avgolemono

Avgolemono
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מים, ביצים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , וזה לא כל כך סופר. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), Avgolemono, ו Avgolemono (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את מרק העוף לסיר גדול, ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מקציפים את הביצים עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון 1 כפות של מים קרים. מערבבים לאט עם מצע של עוף חם, ואז מוסיפים עוד אחד או שניים. תיזהר לא לטרוף את הביצים!
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
ביצהביצה
4
להחזיר את התערובת למחבת, את החום, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד, מעוטרים בפרוסות לימון. אל תתנו המרק לרתוח פעם הביצים נוספו או זה יהיה קרדל!
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לימוןלימון
ביצהביצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת