Avgolemono
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מים, ביצים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , וזה לא כל כך סופר. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), Avgolemono, ו Avgolemono (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מרק העוף לסיר גדול, ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 5 דקות.
מקציפים את הביצים עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון 1 כפות של מים קרים. מערבבים לאט עם מצע של עוף חם, ואז מוסיפים עוד אחד או שניים. תיזהר לא לטרוף את הביצים!
להחזיר את התערובת למחבת, את החום, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד, מעוטרים בפרוסות לימון. אל תתנו המרק לרתוח פעם הביצים נוספו או זה יהיה קרדל!