Baekeoffe (תבשיל בשר אלזסי)
Baekeoffe (תבשיל בשר Alsatian) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, כתף בקר צלויה, גבעולי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Bacheofe (בשר Alsatian ותבשיל ירקות), תבשיל הבשר האלסטיאני של אנדרה, ו תבשיל בשר ותפוחי אדמה דרום-מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 5 בקערה גדולה nonreactive.
מניחים את הקורנית, פטרוזיליה, שיני, עלי דפנה ושום על שכבה כפולה של גזה כדי ליצור זר garni. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מוסיפים זר garni, יין, 1/2 כפית מלח, ופלפל לקערה. זרוק היטב למעיל. מקררים 8 עד 24 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים שליש מתפוחי האדמה בתבשיל 3 ליטר מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם חצי תערובת הבשר, ומפזרים 1/4 מלח כפית. חזור על השכבות עם שליש מתפוחי האדמה, 1/4 כפית מלח, ותערובת הבשר הנותרת. למעלה עם תפוחי האדמה הנותרים, ומפזרים 1/2 מלח כפית.
יוצקים כל המרינדה הנותרים (כולל זר garni) על תערובת בשר. מכסים ואופים ב 375 במשך 2 1/2 שעות.
הסר את זר garni, ולהשליך.
הערה יין: מאכל כזה מוכיח כי בשר אדום לא צריך להיות השטח הבלעדי של יינות אדומים. נסה Reisling alsatian יבש וחזק מן Domaine Trimbach ($15).