Baguettes פסטו
באגטים פסטו דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מספק כ 10 מנות . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, בזיליקום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו-עגבניות באגטים Zesty, בגטים עוף בגריל ועגבניות פסטו, ו באגטים צרפתייםname.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים במדד זכוכית 2 כוס, ולתת לעמוד 5 דקות.
מניחים קמח ואת 6 החומרים הבאים (קמח דרך מלח) במעבד מזון, דופק 5 פעמים. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. בצק תהליך 1 דקה נוספת. (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 15 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לגלגל בצק לתוך מלבן 15 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
חותכים את הבצק לרצועות 4 (15 x 2 1/2 אינץ').
מגלגלים כל רצועה בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך ולוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מניחים לחמניות, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת, ולתת מגניב על מתלה חוט.
חותכים כל כיכר באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.