קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Baguettes פסטו

Baguettes פסטו
באגטים פסטו דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מספק כ 10 מנות . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, בזיליקום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו-עגבניות באגטים Zesty, בגטים עוף בגריל ועגבניות פסטו, ו באגטים צרפתייםname.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים במדד זכוכית 2 כוס, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
2
מניחים קמח ואת 6 החומרים הבאים (קמח דרך מלח) במעבד מזון, דופק 5 פעמים. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. בצק תהליך 1 דקה נוספת. (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 15 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לגלגל בצק לתוך מלבן 15 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים את הבצק לרצועות 4 (15 x 2 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מגלגלים כל רצועה בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך ולוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
מניחים לחמניות, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 35 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לחשוף בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מן המחבת, ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
11
חותכים כל כיכר באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.