Baguettes של מריון
Baguettes של מריון יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 985 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם קמח, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: הברים המולסה של סבתא מריון, קינוח סלט הפירות של דודה מריון, ו בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 קמח לחם 1/2 כוסות, קמח חיטה, סולת ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשלישים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך חבל 16 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים חבלים על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קמח תירס. מכסים ולתת עלייה 40 דקות או עד חבלים מוכפלים בגודל. לחשוף בצק.
חותכים 3 חריצים בחלק העליון של כל חבל.
לזרוק מים על רצפת התנור (הימנעות אלמנט חימום).
מניחים תבנית אפייה בתנור. סגור במהירות את דלת התנור.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.
חותכים כל כיכר לתוך 12 פרוסות.