קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים)

Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים)
באחה בירה מוכה אמנון (מרהיב המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פיקו דה גאלו, בלילת בירה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים), בירה טאקו דגים מוכה w / רוטב באחה, ו טאקו דגים מוכה בירה עם רוטב באחה.

הוראות

1
מניחים את כל החומרים הבלילה בירה בבלנדר; להתמזג עד חלקה, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה רדודה, מוסיפים דגים, פונים למעיל בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר שליש מהדגים החבוטים למחבת, לשים כל חתיכה לתוך קצת שמן.מבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר דגים מבושלים לצלחת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים 1 כף שמן וחצי מהדגים הנותרים למחבת; מבשלים לפי ההוראות לעיל, מפחיתים את החום במידת הצורך.מבשלים את הדגים הנותרים עם שמן 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לשרת immediately.To הפוך טאקו: למלא טורטיות עם דגים וכרוב ואז למעלה עם סלסה. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס