באחה בירה מוכה אמנון (מרהיב המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פיקו דה גאלו, בלילת בירה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Baja בירה מוכה אמנון (נהדר עבור טאקו דגים), בירה טאקו דגים מוכה w / רוטב באחה, ו טאקו דגים מוכה בירה עם רוטב באחה.
הוראות
1
מניחים את כל החומרים הבלילה בירה בבלנדר; להתמזג עד חלקה, מגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה רדודה, מוסיפים דגים, פונים למעיל בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר שליש מהדגים החבוטים למחבת, לשים כל חתיכה לתוך קצת שמן.מבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר דגים מבושלים לצלחת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מוסיפים 1 כף שמן וחצי מהדגים הנותרים למחבת; מבשלים לפי ההוראות לעיל, מפחיתים את החום במידת הצורך.מבשלים את הדגים הנותרים עם שמן 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לשרת immediately.To הפוך טאקו: למלא טורטיות עם דגים וכרוב ואז למעלה עם סלסה. תהנו!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.