BBQ Brisket ראובן כריכים
כריכי ברביקיו ראובן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 909 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך בשר בקר, סוכר חום, צנוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: BBQ Brisket ראובן כריכים, כריכי רובן, ו כריכי רובן.
הוראות
For the Russian-style dressing: In bowl, mix dressing of sour cream, relish, ketchup, chives, salt, and pepper.
Combine the ketchup Worcestershire sauce, vinegar, brown sugar, bay leaves, garlic, paprika, ground cloves, and black pepper in a small pot and reduce over low heat, 30 minutes. Cool and store for make-ahead meal with cooked, sliced brisket.
Warm the sauerkraut in a small pan.
Heat a sandwich press or a large griddle pan over medium heat.
Place a slice of Swiss cheese, folded to fit the bread, on 4 slices of bread, lightly buttered on one side and the buttered side facing out. Divide the meat among the sandwiches. Top the meat with some sauerkraut and another slice of cheese. Slather some dressing on the remaining sliced bread, lightly butter the side facing out.
Press the sammies on a sandwich press until the cheese melts or griddle the sandwiches until deeply golden on each side.
Serve the sandwiches with halved deli pickles and salted radishes.