קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Blackberry And Hazelnut Galette

Blackberry And Hazelnut Galette
Blackberry ו אגוזי לוז גאלט יכול להיות רק הצד המנה אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצק עוגה, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גאלט אגוזי לוז דובדבן, גאלט פטל-אגוזים, ו קיץ ברי-And-אגוזי לוז גאלט.

הוראות

1
הכן את הקרום (ראה מתכון כאן http://www.sippitysup.com/perfect-pie-crust): לחלק את הבצק לשניים, לעצב לתוך 2 דיסקים, אחד על 5 אינץ 'ו 1 על 6 אינץ' בקוטר, הן על 3/4 אינץ ' עבה. לעטוף בניילון. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.השתמש במשטח מקור קל וסיכת מתגלגל מקורנת קלות לגלגל את הדיסק הגדול יותר של הבצק הצונן למעגל 12 עד 13 אינץ', עבה 1/8 אינץ ' נדיב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2
מעבירים אותו לתבנית אפייה מרופדת בקלף ואז מכסים בקלילות בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות או עד ללילה. שמור דיסק קטן יותר לשימוש אחר.הכן את מילוי אגוזי לוז: השתמש במעבד מזון לטחון את אגוזי לוז לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
להעביר את אגוזי הקרקע למיקסר לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1
מניחים מתלה תנור במרכז המיקום תנור חום ל 400 מעלות F. לזרוק את האוכמניות עם מיץ לימון הנותרים 2 כפיות סוכר מגורען. נניח בצד כ-20 דקות. בינתיים, להסיר את הפלסטיק מהבצק מגולגל ולהפיץ אגוזי לוז מילוי באופן שווה על מרכז הקרום עוזב על גבול 2 אינץ'. ערימת האוכמניות על אופ של מילוי אגוזי לוז. מקפלים את קצה הבצק החשוף על מילוי, קפלים לפי הצורך כדי ליצור חבילה מעוגלת ומסודרת. אל תדאג יותר מדי על הצורה, זה פאי צורה חופשית. גם אל תנסה לגרום לבצק להיפגש באמצע. אתה רוצה להשאיר את המילוי חשוף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אגוזי לוזאגוזי לוז
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת מאפה עם קצת ביצה לשטוף ומפזרים אותו עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
(קיבלר)(קיבלר)
3
אופים גאלט עד קרום זהוב חום ואת המילוי הוא מבעבע, על 55 דקות. גאלט מגניבה על המדף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.