Boterkoek שקדים הולנדי
צריך מתאבן צמחוני? בוטרקוק שקדים הולנדי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית שקדים, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו משמש-תינוקות הולנדים שקדים, תות שדה אוכמניות שקדים תינוק הולנדי, ו יוגורט שקדים קמח הולנדית התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). גריז 9 x 12 אינץ מחבת רול ג ' לי . ניתן גם להשתמש בתבנית אפייה מלבנית 9 x13 אינץ'.
הקרם יחד את הסוכר החום ואת החמאה או מרגרינה.
לנפות ולהוסיף קמח לתערובת סוכר מוקרם.
להפריד את הביצה, ולהוסיף את חלמון הביצה לבצק.
לחץ לתוך ספוג משומן רול פח, זיגוג עם ביצה מוכה קלות לבן.
מפזרים שקדים פתיתים או חתוכים.
אופים כ 20 דקות. כאשר מגניב, לחתוך לסורגים.