Bouchees Aux פירות דה Mer הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קמח, זנבות סרטנים, מקשטים: פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פירות יבשים לאדו או פירות יבשים לאדו, איך לעשות פירות יבשים לאדו, Bouchées חזיר בר, ו מילקשייק פירות יבשים, איך להכין מילקשייק פירות יבשים.
מניחים עלי פטרוזיליה טריים, עלי טימין טריים, ועלי דפנה על ריבוע של 6 אינץ ' של גזה; לקשור עם חוט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשר
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
3
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים שרימפס, צדפות, וסרטנים, ו לטגן 4 דקות או עד הסוף. מערבבים ב 1/2 כוס יין 2 כפות קמח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר ממחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ממיסים 1 כף חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים שאלוט ופטריות, וטובלים עד למכרז. מערבבים הנותרים 1 כוס יין שקית עשב. מביאים לרתיחה. מערבבים במיץ צדפות, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1 1/2 כוסות (כ 15 עד 20 דקות). תיפטר משקית עשב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני, ולהוסיף 1/3 כוס קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים בהדרגה לתוך תערובת פטריות.