יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, סלרי, כרישה, שום ושומר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, במשך 8-10 דקות, או עד שהירקות מתרככים אך לא צובעים.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות הטריות וממשיכים לבשל ולערבב במשך 4 דקות נוספות. לזרוק שרימפס, עשבי תיבול, ותבלינים לבשל ערבוב, במשך 2 דקות או עד השרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5
מוסיפים את המים הבוערים ומבשלים 2 דקות יותר, ואז, עם כפית מחוררת, להסיר את השרימפס. הגדר את השרימפס בצד במשך כ -10 דקות, כך שהם יהיו מגניבים מספיק כדי שתוכל להסיר את הפגזים.פגז ווריד דה השרימפס, שמירה על הפגזים, ומקרר, מכוסה, עד הצורך. לזרוק את הפגזים בחזרה לתוך הסיר ולתת להתבשל עם המרק לעוד 30-40 דקות, באופן קבוע ברפרוף את הקצף וכל מוצקים שעולים אל פני השטח. כאשר המרק נשאר רק 5 דקות לבשל, להוסיף את החומוס. להביא את המרק לרתיחה, ולאחר מכן למשוך את הסיר מהחום.
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ומוסיפים את הקישואים, חצילים, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות יותר, עד שהירקות רכים. להפוך את הירקות לקערה הגשה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר הירקות הם מגניבים, להסיר ולהשליך את השום. מערבבים בעירית, חצי בזיליקום, וחומוס. (בשלב זה לכסות ולקרר את הירקות כמה שעות, עד הצורך.) כדי