קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

Bourride Sètoise --מרק דגים פרובנס עם איולי

Bourride Sètoise --מרק דגים פרובנס עם איולי
מרק דגים בורייד סטואז-פרובנס עם איולי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו זעפרן, שיני שום, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli, Bourride עם לימון Aïoli, ו Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מביאים לרתיחה את העגבניות הקצוצות בערך ובצל, 5 שיני שום, קורנית, זעפרן & גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
הוסף 2 כפות שמן זית וכוס אחת של יין לבן בתוספת 1 ליטר מים.מבשלים במשך 20 דקות.בינתיים, להלום את השום הנותר מחית בעלי ומרגמה (או לחסל אותו אם אתה מרגיש עצלן).מערבבים ב 2 חלמונים ומוסיפים מלח ופלפל.בהדרגה להכות את השמן זית הנותרים בזרם דק, באמצעות מקצף, עד שאתה מרגיש איולי הוא עבה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
איוליאיולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם ומשאירים בצד אחד. (לתגמל את עצמך על המאמצים שלך על ידי שתיית כוס היין האחרת!).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חותכים את הדגים עור עצמות לתוך 1 " נתחים ולהוסיף אותו לסיר.לצוד במשך 15 דקות.ואז להסיר את הדג עם כפית ניקוז ולשמור חם.מסננים את המניה וזורקים את הירקות*.החזירו את המניה למחבת והתחממו בעדינות.קח כמחצית האיולי והכה את חלמון הביצה הנותר לתוכו. ואז לאט לאט לשפוך את המניה מחוממת על זה, תוך ערבוב כל הזמן.להחזיר את התערובת למחבת וחום בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתעבה slightly.It צריך להיות כמו פודינג רזה למדי. אל תתנו לו להרתיח, או שזה יהיה קרדל.מחלקים את הדגים המבושלים בין קערות הגשה ושופכים את המרק על זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
איוליאיולי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דַק-דַק-
5
מגישים עם פרוסות דקות של לחם צרפתי קלוי ושאר איולי.הערה: אני מגיש את * ירקות-עגבניות, בצל ושום בצד כמו ירקות נוספים.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
איוליאיולי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.