Braesola וסלט פטריות כבושות קלות וכרובית עם פרמזן פריך
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך פלפל, פטריות קרמיני, braesola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו Braesolan וסלט פטריות כבושות קלות וכרובית עם פרמזן פריך, שרימפס על מוס אבוקדו מלפפון חמוץ קל עם סלט תפוחים, ו סלט סלרי ופטריות עם פרמזן מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפטריות, בצל, כרובית, עלי טימין, פלפל אדום מרוסק, חומץ ומלח בקערה. לזרוק היטב לשלב, לכסות, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, ערבוב פעם או פעמיים. זה יהיה סוג של לבשל את הירקות ולהחמיץ אותם קלות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
על מגש גיליון מרופד עם מחצלת סיליקון או נייר קלף, לעשות 4 עיגולים שטוחים של Parmigiano.
אופים את דיסקי פרמזן עד הגבינה נראית זהב תחרה, 6 עד 7 דקות.
הסר את סיבובי הגבינה מהתנור ולתת מגניב במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן לשחרר אותם מהמגש. שמור.
מחלקים את braesola בין 4 צלחות הגשה. לזרוק את תערובת הפטריות עם ארוגולה טפטוף של שמן גמר שמן גדול ושמן. טעם כדי לוודא שהתערובת טעימה. סדר ערימה של תערובת צמחונית על גבי braesola על כל צלחת. להתפורר דיסק פרמזן על כל צלחת.