Branzino אפוי מלח עם הדר, שומר ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, חלבונים, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו כל Branzino קלוי במלח ים עם עשבי תיבול, Branzino אפוי עם Gremolata הדר, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה מערבבים את 6 הקילוגרמים של מלח כשר עם הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את חלבוני הביצה ומערבבים עד המלח הוא רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מתבלים את חללי הבס במלח וממלאים אותם עם ענפי עשב ולימון פרוס, כתום ושומר.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
באמצעות חצי תערובת מלח herbed, טופס 2 תלוליות על כל אחד 2 גליונות אפייה גדול rimmed. לטפוח כל תלולית למיטה מלבנית בעובי 1/2 אינץ ' ואת אורך ורוחב הדג. מניחים כל דג על מיטת מלח ומכסים במלח הערוגה הנותר, וטופחים כדי להקיף את הדגים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים את הדגים בתנור במשך כ 45 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הדגים מאחורי הקופות 13
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
באמצעות כף עץ, הקש על המלח כדי לפצח אותו; להרים את הקרום בחתיכות גדולות. בזהירות להסיר את העור דגים להרים את הפילה מן העצמות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.