קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

Branzino שלם צלוי במחבת

Branzino שלם צלוי במחבת
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך branzino, מלח ופלפל, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו Branzino כולו צלוי במלח, Branzino קלוי עם לימון, ו Branzino קלוי עם קרום מלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
יבש את הדגים ביסודיות מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר, ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. חותכים חצי לימון לפרוסות דקות ומניחים אותם בתוך חללי הדגים, יחד עם רוזמרין, טימין, או עשבי תיבול אחרים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים את השמן במחבת גדולה, חסינת תנור או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים מעל חום בינוני עד כמעט עישון (או להשתמש במחבת מרובה), להבטיח כי כל פני השטח של המחבת מצופה בשמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הנח את הדגים בזהירות למחבת, ולבשל לרגע. כפית חלק השמן מעל לחלק העליון של הדג כדי לצפות אותו, ולאחר מכן להעביר את המחבת (ים) לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
צולים את הדג במשך כעשר דקות, עד שרק בישל דרך. אם תרצה, לסיים על ידי broiler כדי פריך את החלק העליון של העור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
הסר מהתנור והוסף את החמאה והפטרוזיליה למחבת. כפי שהוא רוחש והופך זהוב, כפית אותו כל הזמן על הדגים להחדיר עם טעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים את הפטרוזיליה לתוך החמאה ברגעים האחרונים של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
8
מגישים את הדג מיד עם המחצית השנייה של הלימון לחתוך טריזים עבור עסיסי על הדג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.