Branzino שלם צלוי במחבת
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך branzino, מלח ופלפל, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו Branzino כולו צלוי במלח, Branzino קלוי עם לימון, ו Branzino קלוי עם קרום מלח (מתכונים דומים).
הוראות
יבש את הדגים ביסודיות מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר, ולאחר מכן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. חותכים חצי לימון לפרוסות דקות ומניחים אותם בתוך חללי הדגים, יחד עם רוזמרין, טימין, או עשבי תיבול אחרים.
מחממים את השמן במחבת גדולה, חסינת תנור או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדגים מעל חום בינוני עד כמעט עישון (או להשתמש במחבת מרובה), להבטיח כי כל פני השטח של המחבת מצופה בשמן כדי למנוע דבק.
הנח את הדגים בזהירות למחבת, ולבשל לרגע. כפית חלק השמן מעל לחלק העליון של הדג כדי לצפות אותו, ולאחר מכן להעביר את המחבת (ים) לתנור.
צולים את הדג במשך כעשר דקות, עד שרק בישל דרך. אם תרצה, לסיים על ידי broiler כדי פריך את החלק העליון של העור.
הסר מהתנור והוסף את החמאה והפטרוזיליה למחבת. כפי שהוא רוחש והופך זהוב, כפית אותו כל הזמן על הדגים להחדיר עם טעם.
מפזרים את הפטרוזיליה לתוך החמאה ברגעים האחרונים של הבישול.
מגישים את הדג מיד עם המחצית השנייה של הלימון לחתוך טריזים עבור עסיסי על הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.