תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Bratwurst עם עוגות תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 175 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך נקניק חזיר, חרדל מלא, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה Bratwurst, מחבת תפוחי אדמה Bratwurst, ו Bratwurst-מחבת תפוחי אדמה ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירס את תפוחי האדמה בכמה מקומות עם מזלג; מיקרוגל עד מעט מתרכך, על 4 דקות, ואז חצי לאורכו. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרר את הצדדים לחתוך על החורים הגדולים של פומפיה תיבת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את הכרוב הכבוש לתפוחי האדמה המגורדרים יחד עם עשבי תיבול, ביצים, שלושה רבעים של הבצלונים, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים ב 1 כף קמח, ולאחר מכן טופס לתוך ארבע 1/2 אינץ ' עבה קציצות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני. לנקב את הנקניק בכל רחבי עם מזלג, להוסיף למחבת ולבשל, מפנה, עד חום זהוב, 5 דקות לכל צד. בינתיים, מחממים שמן זית 1/3 אינץ ' במחבת גדולה מעל חום בינוני.