בשר בגריל בסגנון טנדורי או שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בגריל בסגנון טנדורי או שרימפס. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 302 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך יוגורט, מלח ופלפל, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. נסו שרימפס בסגנון טנדורי בגריל עם צ'אטני מנטה, עוף בגריל בסגנון טנדורי, ו עוף בסגנון טנדורי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1 בבלנדר, מחית את המרכיבים הראשונים 8 עד שהם יוצרים משחה.
2 בקערה גדולה, לזרוק את החלבון שלך עם המרינדה. צ ' יל לפחות 4 שעות או לילה.
3 כאשר מוכן לבשל, לחמם את הגריל ולנער כל מרינדה עודף מן החלבון. גריל 9 דקות עבור צלעות, 6 עד 8 דקות בצד על גריל מכוסה עוף, או 4 דקות בצד עבור שרימפס.