Bucatini All'amatriciana
Bucatini all ' amatriciana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פפרונצ'ינו או, בוקטיני, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה נהדר. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, ו Bucatini All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
הוסף חצי guanciale ו sauté עד קריספ, על 5 דקות.
להעביר guanciale מגבות נייר לניקוז (לא מחבת נקייה). שמורה לקישוט.
הוסף 2 כפות שמן לאותו מחבת על אש בינונית נמוכה.
להוסיף שום ופפרונצ 'ינו; סאוטה עד פפרונצ' ינו כהה, על 2 דקות.
מוסיפים בצל ושרידים guanciale; sauté עד בצל הוא שקוף ושומן שניתנו מ guanciale, על 10 דקות. מערבבים בחומץ; לבשל 1 דקה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 6 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי. להחזיר פסטה לאותו סיר.
מוסיפים רוטב עגבניות וגבינה לפסטה וזורקים, מוסיפים קצת פסטה שמורה בישול נוזלי אם יבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים עם guanciale שמורות ומגישים.