Bucatini All ' Amatriciana
Bucatini All ' Amatriciana עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. אם יש לך bucatini, guanciale, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, ו Bucatini All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל סיר גדול עם שמן זית.
מוסיף את guanciale ו לטגן על אש נמוכה. לבשל עד שהוא חום ופריך ו שניתנו הרבה שומן.
הסר ושמור 1/3 של guanciale לקישוט. להביא את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הבצל ופלפל אדום מרוסק. מתבלים בנדיבות במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים עד שהם שקופים, מתחילים להפוך לזהב והם ארומטיים מאוד.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים את הרוטב במשך כשעה, טועמים מעת לעת. התאם את המלח, לפי הצורך.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 1 דקה פחות מההוראות על החבילה.
הסר 3 או 4 חופנים של הרוטב מן הסיר לקערה, כפוליסת ביטוח. אתה תמיד יכול להוסיף אותו בחזרה אבל זה קשה יותר להוציא פעם הפסטה היא במחבת. אתם מחפשים את היחס המושלם בין פסטה לרוטב.
מסננים את הפסטה מהמים ומוסיפים לסיר הרוטב. מערבבים למעייל עם הרוטב. כך אתה תמיד מסיים פסטה; אתה מבשל אותו ברוטב כדי לבצע את נישואי הפסטה והרוטב.
להוסיף עוד רוטב, במידת צורך.
מוסיפים את הגבינה ואת טפטוף עם שמן זית כדי באמת להביא את הנישואין יחד. לזרוק מעיל ומגישים בקערות רדודות מעוטרות עם גבינה ואת guanciale שמורות.