קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

Bugia, או עוגיות של שקרן

Bugia, או עוגיות של שקרן
Bugia, או עוגיות של שקרן הוא צמחוני ומספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זרעי אניס הקרקע, סוכר, ברנדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח והסוכר ומניחים בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד את הביצים, חמאה, מיץ תפוזים, ברנדי, וניל, וזרעי אניס עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את המרכיבים היבשים בבת אחת ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מנקה את צידי הקערה ונצמד למשוט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את הבצק מהקערה על לוח מקומח. ללוש ביד עד חלקה. טופס את הבצק לכדור, לשטח מעט, ומניחים בקערה. מכסים במגבת תה ומקררים לפחות 2 שעות או עד ללילה כדי לאפשר לבצק להירגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את השמן בטיגון עמוק או בסיר עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בינתיים, לחתוך את הבצק ל 4 או 6 חתיכות שוות. שמירה על הבצק ועל משטח העבודה היטב floured, להעביר את הבצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר של מכונת פסטה 3 או 4 פעמים. לאחר מכן לעבור דרך הגדרות צרות יותר ברציפות עד הבצק הוא כמעט דק מספיק כדי לראות דרך; בהתאם למכונת הפסטה שלך, זה כנראה יהיה ליד ההגדרה הרזה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ברוחב 3 אינץ', ואז חותכים את הרצועות באלכסון לחתיכות באורך 3 אינץ'. אם הבצק דמעות, לחתוך אותו ולעבוד אותו בחזרה לתוך הבצק. העוגיות מסתלסלות כשהן מטוגנות, כך שצורות מהודרות אינן חשובות. ככל שהעוגיות נחתכות, מעבירים אותן לסדינים אפייה מרופדים במגבות תה מאובקות קמח, ומכסים במגבות תה כך שהן לא יתייבשו לפני הטיגון. מטגנים בקבוצות, פונה פעם אחת, עד נפוח וזהוב חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
בעוד העוגיות עדיין חמות, אבק אותם היטב עם אבקת סוכר. המתן כמה דקות בזמן שהשמן והחום סופגים וממיסים את רוב הציפוי הראשון. אבק היטב בפעם השנייה עד העוגיות הן די לבנות. העוגיות ישמרו למשך שבוע בערך במיכל אטום לאוויר. ייתכן שיהיה עליך מחדש אבק אותם עם סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
רק כמה עוגיות בכל פעם יתאים, אפילו בסיר גדול, כך טיגון לוקח זמן. עדיף להיות חברה במטבח, מוכן עם הרבה דיבורים טובים כדי לשמור אותך משועשע. ותמיד יש את העוגיות חמות לאכול לאורך הדרך כפרס. ניתן גם לדלות את העוגיות בסוכר מגורען, סוכר גביש, או אפילו תערובת של אבקת סוכר ואבקת קקאו לא ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר