Bumpin ' עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bumpin' עוף וכופתאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 69 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 897 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה.
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. להפחית את החום ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הניוקי והעוף. לזרוק גם לשלב.
מערבבים את המוצרלה ו 2 כפות של פרמזן.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומפזרים את שאר הפרמזן.
אופים עד הגבינה נמסה יפה השחמה, על 15 עד 20 דקות.
הסר את המנה מהתנור, מקשטים עם עלי בזיליקום ומגישים.