Bunuelos de Chorizo
Bunuelos דה Chorizo הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, שמן צמחי, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Buñuelos (כיסונים מקסיקניים), Bunuelos colombianos: חטיפי גבינה קולומביאנית, ו Buñuelos de Rodilla (מקסיקני חג המולד Fritters) (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הצ ' וריסו בשמן הזית עד שהוא מוותר על חלק מהשמן שלו אבל לא לשרוף או לקבל פריך מדי, כ -30 שניות על חום נמוך עד בינוני. שים כוס מים בסיר. לאחר מחבת צ ' וריסו התקררה לטמפרטורת החדר, מסננים את השמן ישירות לתוך המים. תניח בצד את הצ ' וריסו.
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב למים ומביאים לרתיחה.
לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומפחיתים את החום מיד לנמוך, תוך ערבוב רציף עם כף עץ כדי ליצור בצק. בדיוק כפי שאתה מרגיש את הבצק מתחיל להיצמד לתחתית המחבת, להעביר מיקסר לעמוד עם קובץ מצורף משוט במקום.
מערבבים על מהירות נמוכה ולהוסיף ביצים, אחד בכל פעם, מחכה עד שכל אחד הוא משולב באופן מלא. זה צריך ליצור בצק נחמד, חלק כי הוא נוזלי מעט. מקפלים ב צ ' וריסו בצל ירוק. מקפלים ב piment D ' Espelette, לפי הטעם.
מחממים סיר עמוק של שמן צמחי שאינו בשימוש ל 385°f. מטגנים כפית בגודל של בצק עד זהב קל מאוד מבושל דרך, כ 2 עד 3 דקות.
הסר בצק מטוגן למגבת נייר או בד ומגיש חם. אלה צריכים להתפרק בקלות רבה והמרכזים צריכים להיות קלים ואווריריים. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מתכון © eli Cairo per Jason Barwikowski from Primal
חתכים: בישול עם הקצבים הטובים ביותר של אמריקה על ידי מריסה גוגיאנה (www.welcomebooks.com/primalcuts ) 2010