Buttermilk-עוף בריין עם סלט קרס ולחם
עוף עם חמאה וסלט לחם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1258 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה-ברן עוף בגריל, חמאה פיקנטית ברקת עוף מטוגן, ו רוזמרין בריין, חמאה עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא חלב חמאה, שום, ו 2 כפות מלח בקערה בינונית. מחלקים תערובת חלב חמאה ופרוסות לימון בין 2 שקיות פלסטיק resealable גדול.
מניחים 1 עוף בכל שקית חותם, לחיצה על כל אוויר עודף. להכניס למקרר, להסתובב מדי פעם, לפחות 8 שעות עד 1 יום.
הסר תרנגולות מן המרינדה, לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש. פרוסה דקה של חצי לימון; לחתוך הנותרים לימון שלם במחצית.
מניחים תרנגולות על מתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה גדולה rimmed; דברים כל אחד עם 1/2 חבורה של marjoram וחצי לימון. עובד מקצה הצוואר של עוף, בעדינות לשחרר את העור משדי עוף.
מניחים כמה פרוסות לימון מתחת לעור של כל שד. לשפשף תרנגולות עם חמאה; העונה עם מלח ופלפל. לקשור את הרגליים עם חוט מטבח טאק קצות כנפיים תחת עוף.
עוף צלוי עד שהם מתחילים חום, 30-35 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° וצלי עד תרנגולות מבושלים דרך מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת165, 20-25 דקות יותר.
להעביר תרנגולות למגש, אוהל עם נייר כסף, ולתת לנוח בזמן הכנת סלט לחם. תשאיר את התנור דולק.
בזהירות לשפוך מיצי עוף צלייה מתוך תבנית אפייה לתוך קערה גדולה (להגדיר גיליון אפייה בצד).
להקציף שאלוט, שמן וחומץ לתוך מיצים בקערה; ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים חצי ויניגרט לתוך קערה קטנה; להפריש.
מוסיפים לחם לויניגרט בקערה גדולה וזורקים, לוחצים בעדינות כדי לסייע ללחם לספוג ויניגרט.
מעבירים לחם לסדין אפייה שמור וטוסט, משליכים מדי פעם, עד שהלחם חום זהוב אך עדיין רך במרכז, 10-15 דקות (מניחים את הקערה בצד).
מניחים לחם חם בקערה שמורה.
מוסיפים גרגר בצבעי מים ויניגרט שמורות; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב. מסדרים סלט על מגש ומניחים תרנגולות על גבי.