לזניה Butternut כרוב יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך גבינת gruyère, גבינת parmigiano-reggiano, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו Butternut סקווש & כרוב לזניה, לזניה קייל & Butternut סקווש, ו Butternut סקווש כרוב לזניה # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב 1/4 כוס מים סקווש זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מכסים בחוזקה עם פלסטיק לעטוף; פירס פלסטיק לעטוף 2 עד 3 פעמים. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד במכרז; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניה
3
מערבבים סקווש כרוב בקערה גדולה. נגב צלחת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
כרוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להוסיף שום; לבשל 2 דקות או עד השום מתחיל חום, ערבוב מדי פעם. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים קמח וחלב 1/2 כוס בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להוסיף תערובת חלב הנותרים 2 1/4 כוסות חלב למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מורחים תערובת חלב 1/3 כוס בתחתית המנה. מסדרים 2 אטריות על תערובת חלב; העליון עם חצי תערובת סקווש 2/3 כוס תערובת חלב. חזור על שכבות פעם אחת, מסתיים עם אטריות שנותרו תערובת חלב. מכסים בנייר כסף; אופים ב 450 במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוף
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר רדיד; מפזרים הנותרים Gruyre ו פקאן מעל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
אופים, חשוף, ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה ורוטב הוא תוסס.