Butternut סקווש Cappellacci עם חמאה חומה מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Kappellacci דלעת סקווש עם חמאה חומה מרווה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, בצק פסטה, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, אטריות דלורית בחמאה חומה מרווה, ו ניוקי דלורית עם חמאה חומה מרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
מברשת לחתוך הצדדים של סקווש עם שמן ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל (כולל). צולים במחבת אפייה רדודה עד חום זהוב ומכרז, 30 עד 45 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להשתמש בכפית כדי לגרוף את הבשר, להעביר אותו לקערה בינונית ולזרוק קליפה. מערבבים בגבינה, אגוז מוסקט, פירורי לחם, ומלח ופלפל לפי הטעם.
רבע בצק. מכסים 3 חתיכות עם ניילון נצמד. ללטף את חתיכת הנותרים לתוך מלבן שטוח; אבק עם קמח.
סט רולים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה ביותר. להאכיל מלבן, צד קצר ראשון, דרך רולים. מקפלים מלבן בשלישים, כמו מכתב, ולהאכיל אותו, צד קצר ראשון, דרך רולים. חזור על 6 או 7 יותר פעמים, קיפול בצק בשלישים ומזין אותו דרך רולים, צד קצר ראשון בכל פעם, לאבק עם קמח כדי למנוע דבק.
הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק דרך גלילים ללא קיפול, תחילה צד קצר. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צרים בכל פעם, עד ההגדרה השנייה או השלישית הצרה משמש. (לא להתגלגל רזה מדי או פסטה תקרע כאשר מלא.)
שים גיליון פסטה על משטח מקומח קלות לחתוך לריבועים 3 אינץ'.
מניחים כפית מעוגלת של מילוי במרכז כל ריבוע, ואז להרטיב קלות את הקצוות של ריבוע עם מים לקפל לשניים כדי ליצור משולש, לחיצה למטה בחוזקה אבל בעדינות סביב מילוי לאטום ומכריח את כל האוויר. להביא 2 פינות הפוכות יחד, חופפים מסתיים, לעשות טבעת קטנה, ולאחר מכן לחץ עליהם יחד.
העברה למגבת מטבח מקומטת קלות (לא בד טרי). הפוך יותר cappellacci עם חתיכות שנותרו של בצק ומילוי שנותר, העברה למגבת מטבח.
קוק קפלאצ ' י בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) עד אל דנטה, 6 עד 8 דקות. בעדינות לנקז פסטה.
בינתיים, חמאת חום במחבת בינונית כבדה על חום בינוני, מתערבלת, עד חום זהוב, ואז מבשלת מרווה, ערבוב, עד מרווה היא פריך וחמאה היא חום זהוב עמוק. מערבבים במיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים cappellacci עם רוטב.