קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות65
מגזין

Butternut סקווש-מרק ג'ינג'ר בטטה

Butternut סקווש-מרק ג'ינג'ר בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Butternut סקווש-בטטה ג'ינג'ר מרק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, ג'ינג'ר, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. נסו מרק דלורית, מרק דלורית, ו מרק דלורית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסקווש, תפוחי אדמה מתוקים, בצל, זנגביל, ושום בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סקוושסקווש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את הירקות. מביאים לרתוח על אש בינונית, ומבשלים עד שהירקות רכים ויכולים להיות מנוקבים בקלות במזלג, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
3
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מניחים מרק בקבוצות לתוך בלנדר או קערה של תהליך מזון. דופק עד חלקה. להחזיר מרק לסיר, ולהקציף ביוגורט. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. במידת הצורך, לחמם מרק על אש נמוכה, אבל לא מאפשרים לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
יוגורטיוגורט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר