Bûche de Noël עם ציפוי קרם חמאה
Bûche de Noël עם ציפוי קרם חמאה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, קצפת, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel.
הוראות
תנור חום עד 191°. קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או שעווה; גריז עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 5 דקות או עד עבה מאוד בצבע לימון.
יוצקים ביצים לתוך קערה גדולה; בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר מגורען. לנצח ב 1/3 כוס מים ווניל במהירות נמוכה. בהדרגה להוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח, להכות רק עד הבלילה חלקה.
יוצקים למחבת, הפצת הבלילה לפינות.
אופים 12 עד 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד לשחרר עוגה מקצוות של מחבת; הפוך על מגבת מפוזרים בנדיבות עם אבקת סוכר. בזהירות להסיר נייר כסף. לקצץ את הקצוות הנוקשים של עוגה במידת הצורך. בעוד חם, בזהירות לגלגל עוגה ומגבת מקצה צר. מגניב על קירור מדף לפחות 30 דקות.
בקערה בינונית צוננת, לנצח את כל מילוי החומרים במהירות גבוהה עד נוקשה. פרוס עוגה; להסיר מגבת.
בקערה בינונית, להכות קקאו וחמאה במהירות נמוכה עד מעורב היטב. הכה באבקת סוכר עד מעורב. מקציפים בוניל ומספיק מים חמים עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
עבור גזע עץ, לחתוך פרוסה אלכסונית 2 אינץ ' מקצה אחד של עוגה. לצרף גדם לצד אחד ארוך באמצעות 1 כף זיגוג. עוגת פרוסט עם נשאר ציפוי. עם קוצים של מזלג, לעשות משיכות בציפוי להיראות כמו קליפת עץ.