Cacciatore עוף
עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח ים ופלפל, ביצה, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי הכנת הפלפלים כי הם ייקחו את הזמן הארוך ביותר. מחממים את המטגן. משוך את ליבות הפלפלים האדומים; ואז חצי אותם לאורך ולהסיר את הצלעות ואת הזרעים. לזרוק את הפלפלים עם קצת שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים אותם על סדין עוגיות, צד עור למעלה, ו לצלות במשך 10 דקות, עד ממש חרוך שלפוחיות.
שים את הפלפלים לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, קיטור במשך כ 10 דקות כדי לשחרר את העורות. לקלף את הפלפלים בערך לקצוץ לחתיכות; להפריש.
מתבלים את הקמח באבקת השום, אורגנו מיובש וכמות נכבדה של מלח ופלפל.
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה רדודה. תחפור את חתיכות העוף בקמח ותקיש את העודף. טובלים כל פיסת ביצה לשטוף מעיל ולאחר מכן לדלות עם הקמח שוב.
מניחים תנור הולנדי על חום בינוני ויוצקים בערך 1/4 אינץ ' של שמן. מטגנים את העוף בקבוצות, העור למטה, עד פריך, על 8 דקות. להפוך את העוף מעל ולשחום את הצד השני על 10 דקות יותר.
הסר את העוף לצלחת בצד, לשפוך את השמן, ולנקות את הסיר.
שים את הסיר בחזרה על הכיריים ומעיל עם 1/4 כוס שמן.
מוסיף את השום, בצל, עגבניות, פרוסות לימון, אנשובי, צלפים, פתיתי פלפל אדום, חצי פלפלים אדומים קלויים, וחצי בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. חלק זה של המתכון הולך להיות הבסיס שלך. מה שאנחנו מחפשים הוא עיסת ירקות ריחני, כך מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהכל מתפרק.
מוסיפים את הפלפלים הצלויים הנותרים ואת הבזיליקום הנותר. הכנס את העוף לפלפלים המבושלים ושפוך פנימה את היין. להנמיך את החום עד נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות, עד העוף מבושל.