קושיקל
מוכן ב26 דק.
מנות1
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

Cakespy: להפוך שאריות עוגיות חג המולד לתוך קרוטונים

Cakespy: להפוך שאריות עוגיות חג המולד לתוך קרוטונים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך חמאה, קינמון ואגוז מוסקט, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. מתכונים דומים: הפוך בקלות שאריות זיגוג לעוגיות, Cakespy: עוגיות חג המולד אדום וירוק, ו Cakespy: שאריות Peeps s ' more גלידת פאי.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.