תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: עוגיות כריך גלידה שחור ולבן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לכם חמאה, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות סנדוויץ ' צ'יפס שחור ולבן עם קרם חמאה מרשמלו מילוי, איך להכין כריך גלידה טרופית, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F. מכינים שני גיליונות אפייה על ידי רירית אותם בנייר קלף ומוכנים לצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה קטנה אחרת, מערבבים יחד את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית עד חלקה לחלוטין. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים במחצית תערובת הקמח, ולאחר מכן מערבבים בתערובת החלב, ולאחר מכן את שאר תערובת הקמח; להכות את כל זה עד הבלילה חלקה. השתמש במרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה.
באמצעות כף עוגיות או כף גלידה קטנה (או כף רגילה, אם אין לך סוג זה של ציוד מפואר), טיפת כפיות מעוגלות מרווחים 2 סנטימטרים זה מזה על סדיני האפייה מוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץ
5
אופים, מסובבים את הסדינים באמצע האפייה, עד שהעוגיות מרגישות ממוקמות במרכז, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר לחלוטין על סדיני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
בעוד העוגיות מגניב, להכין את icings. בקערה בינונית, לטאטא יחד את 2 כוסות סוכר ממתקים עם 2 כפיות סירופ תירס, מיץ לימון, וניל, ומים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גליל פירות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
הוסף קצת יותר מים אם הוא עבה מדי; אתה רוצה שזה יהיה להפיץ בקלות, אבל לא כל כך רזה שזה יהיה לטפטף. שני icings צריך להיות עקביות דומה; אם הדובדבן "לבן" הוא רזה מדי, להוסיף קצת יותר סוכר ממתקים ומערבבים עד חלקה.
עם מרית קצפת קטנה או סכין חמאה, להפיץ ציפוי לבן על חצי התחתון (צד שטוח) של חצי עוגיות (חצי מהם יישאר unfrosted, כך אל תהסס להיות ליברלי עם כמות הציפוי שתחיל).
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
11
מורחים את ציפוי "שחור" על החצי השני, דואג שאתה מקבל קו נחמד, נקי במורד המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
תן לעוגיות להסתובב במקרר, חשוף, במשך כשעה-זה יהיה להקשיח את הדובדבן קצת ולעשות אותם קל יותר להתמודד בזמן שאתה להרכיב הכריכים שלך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
13
קבל את הגלידה שלך, ולתת לו לשבת מחוץ למקפיא במשך 10 דקות בערך כדי לרכך קצת לפני הרכבת. השתמשתי בקרטון של גלידה נפוליטנית כדי שאוכל לתפוס כפיות לאורך קו השוקולד-וניל לסנדוויץ ' בין העוגיות שלי. סובבו את אחת העוגיות הלא מופרות כך שהצד השטוח יהיה למעלה; הניחו כף בגודל יפה של גלידת וניל-שוקולד ישירות למעלה. בעזרת כף, שטחו קלות את החלק העליון של הסקופ כדי לפנות מקום לתחתית המעוגלת של העוגייה שתניחו למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
14
מניחים את העוגיה חלבית על גבי, ולחץ בעדינות למטה כך הכריך מגיע יחד. באמצעות סכין חמאה, להחליק בעדינות את הצדדים של הגלידה כך שהוא סומק עם הקצוות של העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
15
לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה, ולאחסן במקפיא לפחות שעה אחת כדי לאפשר את הגלידה להגדיר. תהנה מיד עם הסרת מהמקפיא.