קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cakespy: עוגת בר הקסם

Cakespy: עוגת בר הקסם
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, ריבת חלב, בוטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cakespy: הודו עוגיות חג ההודיה, Cakespy: פשטידת דלעת בקרום עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
שים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, קוקוס קלוי במחבת על אש נמוכה עד נמס; מערבבים עד התערובת היא מלוכדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן מגניב עד שהוא עדיין חם אבל לא חם למגע; באמצעות הידיים שלך, לחץ על התערובת לתחתית הצדדים של צלחת העוגה שלך.
5
מקררים את הקרום במשך 15 דקות, ואז אופים במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו מגניב במשך כ 20 דקות לפני נע קדימה.
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את חמאת הבוטנים בגושים קטנים אפילו על פני החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
לפזר באופן שווה את שבבי שוקולד ו שבבי חמאה על גבי קרום חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
בזרם יציב, יוצקים את החלב המרוכז הממותק מעל המילוי. בעדינות להעביר את המחבת כדי לוודא את החלב חולקה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב תוסס (שלי היה יותר כמו 40 דקות).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מצאתי את זה מצמרר במשך שעה בערך עזר סט המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה