Cakespy: שאריות פודינג זנגביל ליקר ביצים
מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם 52 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Cakespy: שאריות פודינג זנגביל ליקר ביצים יכול להיות מדהים ללא גלוטן ו מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, ליקר ביצים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת זנגביל לחם ביצה פודינג לחם, Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים, ו Cakespy: שאריות Peeps s ' more גלידת פאי.
הוראות
חמאה צלחת אפייה 8x8 אינץ ' או צלחת עוגה.
קובייה הפחמימות שלך של בחירה.
מניחים בתבנית אפייה בחמאה או צלחת עוגה.
בקערה קטנה, לטאטא את שתי הביצים.
מערבבים עם חלמונה או שמנת שלך.
להקציף עם וניל. בעדינות לשפוך על פחמימות קוביות.
תן לזה להשרות בזמן שאתה נותן בתנור שלך מחממים ל 350 מעלות.
באמצעות מקלף ירקות, לקלף את החמאה הקרה ישירות על גבי התבשיל שלך לפני האפייה, כך החמאה תימס על בזמן שהוא אופה. לא, זה לא הכרחי, אבל כל כך טעים.
אופים במשך 30-35 דקות, או עד הזהב ופריך מעט על גבי.