קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Canapés פולנטה פטריות

Canapés פולנטה פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות Canapés פולנטה. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מתאבנים פטריות סרטן, כריכי פלפל פטריות, ו מתאבנים עם גבינת עיזים ופטריות.

הוראות

1
כדי להכין פולנטה, להביא 4 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף פולנטה 1 כפית מלח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום נמוך; לבשל 3 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. פולנטה כף לתוך 13 x 9inch תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
הפוך פולנטה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
חותכים פולנטה לתוך 36 מלבנים (להשאיר פולנטה על תבנית אפייה). צלייה 5 דקות. הפוך פולנטה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מברשת פולנטה עם 1 כף חמאה. צלייה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מפזרים 1/2 כוס גבינה גרוסה באופן שווה על מלבנים; צלוי 5 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 כוס מים רותחים ופטריות פורצ ' יני בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מסננים; קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף שאלוט למחבת; לבשל 4 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פלפל אדום; לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פורצ ' יני, שיטאקה ופטריות קרמיני; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 10 דקות או עד שהנוזל מתאדה, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים ורמוט, טימין, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ורמוטורמוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
כפית 1 כפית תערובת פטריות על גבי כל מלבן פולנטה; מלבנים העליון באופן שווה עם גבינה מגולחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'