Capirotada (פודינג לחם עם צימוקים, משמשים, וגבינה)
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם פקאן, גבינת מונטריי ג'ק, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), ו Capirotada (פודינג לחם מקסיקני).
הוראות
התאם את התנור למיקום מרכז וחימום מראש תנור ל 350 ° F. בסיר קטן לשלב מים רותחים, piloncillo, מקלות קינמון, שיני ואגוז מוסקט. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים תערובת, ערבוב מדי פעם, עד הסירופ מתחיל להתעבות מעט ומפחית כ 1 כוס, על 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ולהסיר מקלות קינמון וציפורן שלמה ואז מערבבים תמצית וניל.
בנדיבות גריז יצוק מחבת ברזל או צלחת אפייה, להפריש את שאר החמאה.
מוסיפים חצי מהלחם למחבת, ומפיצים אותו כדי לכסות את תחתית המחבת לחלוטין.
טפטוף חצי סירופ על לחם ומערבבים לחלוטין חתיכות מעיל.
מפזרים חצי מהצימוקים, חצי משמשים, וחצי גבינה על הלחם במחבת.
להוסיף לחם שנותר. ממיסים את שאר החמאה ושופכים על השכבה העליונה של הלחם ואז מטפטפים בסירופ שנותר ומפזרים צימוקים, משמשים וגבינה הנותרים.
הוסף אגוזי פקאן, אם תרצה, ואז לכסות מחבת עם מכסה (אם באמצעות צלחת אפייה, לכסות עם לסכל) ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות עד חתיכות העליון הם פריכים מעט,עוד 10 דקות.