Cavatelli של סקוט קוננט עם ירקות נבולים, Pancetta, וחומוס
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו פסטה מחבת עם פטריות, פנצ'טה וירוקים נבולים, בקלה מלוחה טרייה עטופה בפנצ'טה עם ירקות נבולים, ו ניוקי עם עגבניות, Pancetta & Wilted נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב occassially, עד פריך.
הסר עם כף מחורצת ושופכים את כל אבל על 3 כפות של שומן.
מוסיפים את שאלוט למחבת ומבשלים עד רך ומתחיל קרמל, ולאחר מכן להוסיף את החומוס וירקות. Tosss גם לבשל עד הירוקים הם נבלו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים מלוחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול פסטה לפני ניקוז. החזירו את הפסטה לסיר הבישול שלה והוסיפו את תכולת המחבת יחד עם הפנצ 'טה השמורה, חלק ממי הבישול ורוב הפרמז' ן.
לזרוק היטב כדי לשלב על אש נמוכה, הוספת מים בישול פסטה לפי הצורך, כדי ליצור רוטב משיי סביב הפסטה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים מיד עם יותר פרמזן.