קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות81
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cawl (מרק וולשי מסורתי)

Cawl (מרק וולשי מסורתי)
Cawl (מרק וולשי מסורתי) עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 115 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך פטרוזיליה, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו A la welsh cawl (מרק כבש וירקות מבושלים), Welsh Rarebit I, ו עוגיות וולשית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים shank בשר ב, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
3
בואו מגניב בן לילה. הרם את הבשר החוצה, לקצץ את הסחוס לחתוך בשר לחתיכות בגודל בינוני; להפריש. שומן רזה מפני השטח של מלאי, או זן דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר מלאי כדי לחמם, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים בצל, גזר ולפתית. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים בכרישה, כרוב, פטרוזיליה ובשר שמור. מבשלים 10 דקות, או עד כרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר