Chanterelle-סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, שאלוט, טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Chanterelle עם פנצ'טה, שאלוט, ותימין. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, שרדונה, תפוחי אדמה מזהב של יוקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט תפוחי אדמה עם טימין-שאלוט קלוי, ארוחת ערב הלילה: חם Chanterelle וסלט פנצ'טה, ו אפונה עם שאלוט ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
לנגב chanterelles עם מטלית לחה או לגרד עם סכין כדי להסיר לכלוך; לחתוך חלקים יבשים, וודי. לקרוע פטריות לתוך 1-in. חלקים.
לבשל pancetta במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך משחימים, על 7 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר, שומרים טפטופים.
לזרוק תפוחי אדמה עם 3 כפות. טפטוף פנצ ' טה שמור (ראה הערות), שום, טימין, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. מחלקים תפוחי אדמה בין שני 9-ידי 13-in. מחבתות אפייה מזכוכית.
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד מכרז, משחימים היטב, ופריך, 25 עד 35 דקות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 5 עד 6 דקות.
להוסיף שרדונה, נשאר 1/2 כפית. מלח, ונשאר 1/4 כפית. פלפל; לגרד חתיכות משחימים ומבשלים עד הנוזל מתאדה, על 2 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק יחד תפוחי אדמה, פטריות, pancetta, טרגון, עירית.
מגישים חם, עם סלמון בר מתובל שומר.