קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

Chanterelle-סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, שאלוט, טימין

Chanterelle-סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, שאלוט, טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Chanterelle עם פנצ'טה, שאלוט, ותימין. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, שרדונה, תפוחי אדמה מזהב של יוקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט תפוחי אדמה עם טימין-שאלוט קלוי, ארוחת ערב הלילה: חם Chanterelle וסלט פנצ'טה, ו אפונה עם שאלוט ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
לנגב chanterelles עם מטלית לחה או לגרד עם סכין כדי להסיר לכלוך; לחתוך חלקים יבשים, וודי. לקרוע פטריות לתוך 1-in. חלקים.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל pancetta במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך משחימים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר, שומרים טפטופים.
5
לזרוק תפוחי אדמה עם 3 כפות. טפטוף פנצ ' טה שמור (ראה הערות), שום, טימין, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. מחלקים תפוחי אדמה בין שני 9-ידי 13-in. מחבתות אפייה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים, ערבוב כל 10 דקות, עד מכרז, משחימים היטב, ופריך, 25 עד 35 דקות.
7
הסר מהתנור ולהתחמם.
8
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
להוסיף שרדונה, נשאר 1/2 כפית. מלח, ונשאר 1/4 כפית. פלפל; לגרד חתיכות משחימים ומבשלים עד הנוזל מתאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
בקערה גדולה, לזרוק יחד תפוחי אדמה, פטריות, pancetta, טרגון, עירית.
מרכיבים שתצטרך
13
טפטוף עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
14
מגישים חם, עם סלמון בר מתובל שומר.
מרכיבים שתצטרך