קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך

Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך
Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול, ברי, פטריות שנטרל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. נסו סנדוויץ ' ברי פטריות פתוח חם, כריך תאנה פתוח, ו כריך ביצה פתוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל את המטגן.פרוס את קצות האספרגוס וכ -2 סנטימטרים של גבעול משאר האספרגוס. הגדר את הטיפים בצד למתכון זה. שמור את הגבעולים הנותרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים חמאה ושמן; מחממים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים ערבוב לעתים קרובות במשך 1 דקה. מערבבים פטריות ומניות chanterelle; מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים 2 דקות נוספות. לחשוף, ומבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שמנת; מבשלים עד מופחת מעט מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל; מסירים מהחום. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מניחים את טוסטים על תבנית אפייה העליון כל אחד עם 2 פרוסות של ברי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מניחים את תבנית האפייה מתחת למטלית עד שהגבינה מתחילה לבעבע והקצוות של הטוסט נשחמים. תשגיח עליהם היטב. כאשר סיים למקם את טוסטים על 4 צלחות המשרתים בודדים. מחלקים את chanterelle תערובת אספרגוס באופן שווה בין טוסטים, טפטוף עם רוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
מגישים באופן מיידי.