קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך

Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך
Chanterelle פתוח פנים, אספרגוס וברי כריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול, ברי, פטריות שנטרל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. נסו סנדוויץ ' ברי פטריות פתוח חם, כריך תאנה פתוח, ו כריך ביצה פתוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל את המטגן.פרוס את קצות האספרגוס וכ -2 סנטימטרים של גבעול משאר האספרגוס. הגדר את הטיפים בצד למתכון זה. שמור את הגבעולים הנותרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים חמאה ושמן; מחממים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים ערבוב לעתים קרובות במשך 1 דקה. מערבבים פטריות ומניות chanterelle; מביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים 2 דקות נוספות. לחשוף, ומבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שמנת; מבשלים עד מופחת מעט מעובה, 1 עד 2 דקות. מערבבים עשבי תיבול ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל; מסירים מהחום. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מניחים את טוסטים על תבנית אפייה העליון כל אחד עם 2 פרוסות של ברי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים את תבנית האפייה מתחת למטלית עד שהגבינה מתחילה לבעבע והקצוות של הטוסט נשחמים. תשגיח עליהם היטב. כאשר סיים למקם את טוסטים על 4 צלחות המשרתים בודדים. מחלקים את chanterelle תערובת אספרגוס באופן שווה בין טוסטים, טפטוף עם רוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מגישים באופן מיידי.