פסיפס עוגת פירות יער שמנת
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, מגניב שוט לייט ציפוי מוקצף, עוגת קילו שומן מופחתתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוגת קוקוס "סולת" ללא גלוטן (פסיפס אכיל), סלט תרד ברי ואבוקדו עם פטיאן ופיסטוקים ברוטב פרג פרג שמנת, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2-1/2-qt. קערה עם ניילון נצמד; ספריי עם ספריי בישול.
חותכים עוגה לתוך 12 פרוסות. לקצץ קרום; להשליך. קערה עם פרוסות עוגה, חיתוך כדי להתאים, במידת הצורך.
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים קרים.
הסר 1-1 / 2 כוסות של הג ' לטין; מניחים בקערה גדולה. מקררים עד מעט מעובה. בינתיים, יוצקים הנותרים ג ' לטין על העוגה בקערה.
מערבבים ציפוי מוקצף לתוך ג ' לטין מעובה. להזמין 3 פטל לקישוט. מערבבים בעדינות פירות יער מעורבים הנותרים. כף מעל עוגה בקערה. מקררים 4 שעות או לילה עד המשרד.
הפוך קערה על צלחת לחה; לנער לשחרר ג ' לטין. הסר בעדינות את הקערה.
מקשטים עם שמורות 3 פטל נענע טרי,אם תרצה.