Chard קשת מושרה מ ' פראני של
Chard קשת מושרה מ ' פראני של הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם chard שוויצרי, שיני שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chard קשת, Rainbow Chard Sauté, ו מתכון Chard קשת (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגבעולים מן העלים chard.
חותכים את הגבעולים חצי לאורכו, ולאחר מכן לאורכים 3 אינץ'. תשאיר את העלים שלמים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/4 כוס שמן הזית ואת 4 שיני השום המנופצות ומבשלים עד השום הוא חום זהוב בהיר, כ 2 דקות.
מוסיפים את הגבעולים לשמן השום ומפזרים מלח. מבשלים עד הגבעולים הם השחמה כתמים, 4 עד 5 דקות (אם הגבעולים מתחילים חום יותר מדי לפני שהם רכים, להוסיף כמה כפות מים). כאשר הגבעולים הם כמעט רך, מערבבים את 2 כפות חומץ. מבשלים עד הגבעולים מבריקים ורכים, 1 עד 2 דקות יותר.
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה, להוסיף 2 כפות שמן זית ואת 2 שיני שום קצוץ, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד, מתבלים במלח, ומבשלים עד שנבל, 1 עד 2 דקות.
להעביר את הירוקים לצלחת ולתת מגניב.
מניחים את הירוקים בקערה ומפזרים את הנותרים 2 כפות שמן זית ו 1/2 כפית חומץ ופלפל. בעדינות לערבב את הגבעולים.
תן להשרות לפחות 20 דקות לפני ההגשה, או עד 1 יום. לאחסן במקרר אם במרינדה במשך יותר מ 2 שעות.