Chard שוויצרי עם שעועית לבנה ודמעות של איוב
Chard שוויצרי עם שעועית לבנה ודמעות של איוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית צפונית יוצאת דופן, בזיליקום, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב chard אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פרדס תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מרק עגבניות מיובשות מתובל עם שעועית לבנה & Chard שוויצרי, Chard שוויצרי עם שעועית קנליני, ו שעועית אפויה עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הגבעולים מן chard רק איפה העלה פוגש את הגבעול. קוצצים כל גזע לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד. חותכים את העלים לפרוסות 1/2 אינץ ' ולשמור נפרד מן הגבעולים.
מחממים מחבת גדולה, לא מקל מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הגבעולים chard ואת הבצל ומבשלים, ערבוב קבוע, עד הבצל מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים מים כף בכל פעם כדי למנוע דבק, במידת הצורך.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את דמעות העבודה המבושלת, שעועית, עגבניות, בזיליקום וזיתים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העלים chard, להפחית את החום בינוני, לכסות בחוזקה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד chard הוא רך (לאפשר 5-12 דקות, בהתאם לטעמך).
מוסיף את השמרים התזונתיים וחומץ, ומלח ופלפל לפי הטעם