קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

Chard שוויצרי ריקוטה קרוסטטה

Chard שוויצרי ריקוטה קרוסטטה
Crostata Chard ו Ricotta שוויצרי דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צ'ארד שוויצרי, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה, חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי, ו פסטה ריקוטן ו Chard שוויצרי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הקמח, פרמזן, מסקרפונה, מלח, קאיין וחמאה בקערה של מעבד מזון ודופק, דופק, דופק, עד שזה נראה מאוד יבש ומתפורר - מה שאני אוהב לקרוא שלב פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הביצים והדופק עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
הסר את הבצק ממעבד המזון, ומקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעיל מחבת גדולה בטחון בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש ומביאים את המחבת לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב והוא מאוד ארומטי להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את הגבעולים chard שוויצרי, כרישה ו 2 עד 3 כפות של מים ועונה עם מלח. כאשר המים התאדו והגבעולים והכרישה רכים, מוסיפים את העלים. מתבלים את העלים במלח ובטחון עד שהם רכים מאוד ונבולים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר מהחום ולאפשר את chard השוויצרי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
בקערה גדולה לשלב את ricotta, פרמזן, ביצים, קאיין ותערובת chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים לשלב ביסודיות. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
11
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את הבצק מהמקרר ולתת להתחמם במשך כ 10 עד 15 דקות, זה יעשה את זה באמת הרבה יותר קל להתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
אבק משטח עבודה נקי גדול עם קמח לגלגל את הבצק לתוך מעגל גדול על 1/4 עד 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
להעביר את הבצק לסדין גדול לנסות מרופד בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
15
הניחו את הבצק שטוח, אל תדאגו הבליטה בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
16
לשים את המילוי במעגל גדול במרכז הבצק התגלגל משאיר גבול 3 עד 4 אינץ ' של בצק לאורך הקצה החיצוני. מקפלים את הבצק סביב המילוי כדי להפוך את העוגה "צורה חופשית".
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
17
מברישים את החלק העליון של הבצק בשטיפת ביצים ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מוצק, חום זהוב ומבריק, כ -45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 עד 15 דקות לפני חיתוך, זה יאפשר לו עד לחיתוך קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
20
איזו ארוחת צהריים מענגת!!!