Chard שוויצרי ריקוטה קרוסטטה
Crostata Chard ו Ricotta שוויצרי דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צ'ארד שוויצרי, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה, חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי, ו פסטה ריקוטן ו Chard שוויצרי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, פרמזן, מסקרפונה, מלח, קאיין וחמאה בקערה של מעבד מזון ודופק, דופק, דופק, עד שזה נראה מאוד יבש ומתפורר - מה שאני אוהב לקרוא שלב פרמזן.
מוסיפים את הביצים והדופק עד שהתערובת יוצרת כדור.
הסר את הבצק ממעבד המזון, ומקרר לפחות 30 דקות.
מעיל מחבת גדולה בטחון בנדיבות עם שמן זית.
מוסיפים את השום והפלפל האדום הכתוש ומביאים את המחבת לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב והוא מאוד ארומטי להסיר אותו ולהשליך, זה מילא את גורלו שום.
מוסיפים את הגבעולים chard שוויצרי, כרישה ו 2 עד 3 כפות של מים ועונה עם מלח. כאשר המים התאדו והגבעולים והכרישה רכים, מוסיפים את העלים. מתבלים את העלים במלח ובטחון עד שהם רכים מאוד ונבולים.
הסר מהחום ולאפשר את chard השוויצרי להתקרר.
בקערה גדולה לשלב את ricotta, פרמזן, ביצים, קאיין ותערובת chard השוויצרי.
מערבבים לשלב ביסודיות. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך (זה יהיה). תניח בצד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הסר את הבצק מהמקרר ולתת להתחמם במשך כ 10 עד 15 דקות, זה יעשה את זה באמת הרבה יותר קל להתגלגל החוצה.
אבק משטח עבודה נקי גדול עם קמח לגלגל את הבצק לתוך מעגל גדול על 1/4 עד 1/8 אינץ ' עבה.
להעביר את הבצק לסדין גדול לנסות מרופד בנייר קלף.
הניחו את הבצק שטוח, אל תדאגו הבליטה בצדדים.
לשים את המילוי במעגל גדול במרכז הבצק התגלגל משאיר גבול 3 עד 4 אינץ ' של בצק לאורך הקצה החיצוני. מקפלים את הבצק סביב המילוי כדי להפוך את העוגה "צורה חופשית".
מברישים את החלק העליון של הבצק בשטיפת ביצים ואופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מוצק, חום זהוב ומבריק, כ -45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 עד 15 דקות לפני חיתוך, זה יאפשר לו עד לחיתוך קל יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
איזו ארוחת צהריים מענגת!!!