Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? Chawan Mushi עם שרימפס אפונה האביב יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל ירוק, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ברצינות אסיה: Chawan Mushi, סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, ו כמעט אפונה האביב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב אבקת dashi, 1 כף מירין, ו2 כוסות מים חמים בקערה בינונית. Stirto לפזר אבקה.
להעביר 1 כף dashimixture לקערה קטנה.
להוסיף רוטב סויה, שמן, הנותרים 2 כפיות מירין; להגדיר צלחת צלחת dashi. הגדר את תערובת dashi הנותרת כמועדפודון.
הגדר ספינת במבוק גדולה מעל גדולפוט מלא 1 " של מים רותחים. אםבאמצעות אפונה טרייה, מניחים בקערה קטנה רחבה bowland להגדיר באוניית קיטור. כיסוי ואפונה cookuntil הם מכרז, על 5 דקות (אם באמצעות אפונה קפואה, לא לבשל). Repeatwith שרימפס ופטריות, הצבת כל אחדקערות רחבות קטנות נפרדות, ומבשלים insteamer עד שרימפס הם רק אטומים וmushrooms מתרככים, על 2 דקות עבור כל אחד.
מערבבים בעדינות ביצים בקערה גדולה כדי להתמזג (לא ליצור בועות); מערבבים בתערובת dashi שמורים עבור פודינג.
יוצקים פודינג throute מסננת בסדר mesh לתוך קערה גדולה או כוס 4-cupmeasuring.
לזרוק אפונה, פטריות, בצל ירוק בקערה בינונית ולשלב. מחלקים allbut 2 כפות תערובת אפונה בין 6 קערות קטנות heatproof או 8-אונקיה ramekins (setremaining תערובת אפונה בצד להגשה);לשפוך פודינג dashi מעל תערובת אפונה,חלוקת באופן שווה. בחוזקה לכסות כל קערה עם ניילון נצמד.
מניחים קערות באוניית קיטור, לכסות, ולהסתכל עד פודינג מוגדר רק אבל עדיין jigglesslightly במרכז, 10-15 דקות.
פודינג העליון עם רוטב דאשי שמור, תערובת אפונה, שרימפס.